Liga 1

TOJA: 15 minute suspendat, apoi bun de joc :)

Juan Carlos Toja, Toja, Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În vestiar, imediat după derby-ul cu Dinamo, staff-ul Stelei se plîngea că Toja e suspendat cu Gaz Metan, dar Tudor şi cei de la LPF i-au liniştit: columbianul n-a luat "galben"

Toate ziarele, televiziunea care a transmis în direct partida, dar şi firma italiană DSP care a monitorizat derby-ul au anunţat şi au afişat că Juan Toja a încasat un cartonaş galben în prima repriză a derbyului cu Dinamo. Cum acesta era cel de-al 4-lea în actualul campionat, columbianul urma să fie suspendat pentru meciul cu Gaz Metan, de mîine seară.

Aceeaşi impresie au avut-o şi antrenorii şi cei din staff-ul Stelei. Aceştia s-au plîns chiar în vestiar, imediat după terminarea derby-ului, că nu-l vor avea la dispoziţie pe sud-american cu trupa medieşeană. Toja însă i-a auzit şi a intervenit în discuţie: "Dar eu nu sînt suspendat, că n-am luat cartonaş galben în meciul ăsta". Înainte de a pleca de la stadion, un oficial al Stelei l-a întrebat pe arbitrul Tudor dacă l-a avertizat pe Toja, iar răspunsul a fost negativ.

Totuşi, pentru a nu risca vreo situaţie neprevăzută, aşa cum s-a mai întîmplat în trecut, conducerea roş-albaştrilor a mers ieri la LPF pentru a afla exact dacă Toja are drept de joc. LPF a scos raportul de joc în care columbianul nu apărea la capitolul cartonaşe galbene! El rămîne în continuare cu 3 avertismente la activ, iar Stoichiţă a fost sunat imediat şi anunţat că mîine îl poate folosi titular pe columbian.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.