Stranieri

"Adus ca marcator, Niculae trăieşte a doua viaţă ca pasator"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 martie 2010

Cum Auxerre a ajuns să se lupte pentru titlu în Franţa, după ce sezonul trecut era la retrogradare, cotidianul "L'Equipe" l-a invitat pe fostul jucător al echipei, Johan Radet, să caracterizeze principalii jucători din trupa lui Jean Fernandez.

 

Printre cei enumeraţi s-a numărat şi Daniel Niculae. "Recrutat ca marcator, Niculae trăieşte a doua viaţă ca pasator. Este un rol nou pe care şi l-a asumat foarte bine, fiindcă simte sensul jocului şi al colectivului. Totodată, el este capabil să înscrie. Sînt foarte mulţumit de atacantul român, e un băiat bun care a ştiut să aleagă drumul potrivit", a zis Radet, ultima referire fiind cu trimitere la problemele stagiunii precedente. În cea actuală, ex-rapidistul a dat două goluri şi 8 pase decisive, fiind pe locul secund la acest capitol în Ligue 1.

 

Radet (33 de ani) a evoluat numai la Auxerre între 1996 şi 2007. Fundaşul francez a trebuit să se retragă din cauza unei anomalii la inimă, asemănătoare cu cea a camerunezului Marc-Vivien Foe, care a decedat pe teren pe 26 iunie 2003, la 28 de ani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.