Campionate

Capcana siciliană

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sicilia a încins extraordinar lupta pentru titlu. Au fost suficiente două deplasări la rînd în Insulă pentru ca Inter să risipească tot avansul faţă de Milan. Eşecului de la Catania (1-3) i-a urmat un alt pas greşit. Un şah, dar nu mat, dat lui Mourinho de Palermo (1-1) şi rocada mare se poate produce azi dacă trupa lui Leonardo reuşeşte s-o bată pe Napoli pe "San Siro". Ca sa nu mai spunem ca Roma a venit la doar 4 puncte de Inter prin succesul (4-2) cu Udinese!


La fel ca la Catania, Inter a deschis scorul. Şi tot Diego Milito a punctat, însă de data asta dintr-un penalty provocat de intrarea imprudentă a lui Bovo la Lucio. Era abia începutul, pentru că Palermo, neînvinsă de 22 de meciuri acasă!, nu s-a speriat şi a reacţionat rapid. A şi egalat pînă la pauză, acţiunea creată de căpitanul Miccoli fiind finalizată de uruguayanul Cavani (24).

 

Egalul convenea gazdelor, aşa că Palermo s-a retras treptat şi a ales să muşte pe contre. Lui Mourinho nu-i convenea deloc. I-a băgat pe Pandev şi pe Motta, refăcînd echipa de start de la Londra şi riscînd. Aşa cum îi place. Dar nu i-a mai ieşit ca în Ligă cu Chelsea. Presiunea la poarta lui Sirigu s-a lovit de zid, iar sicilienii, cu Dorin Goian pe bancă, s-au temut să dea marea lovitură, irosind cîteva raiduri de 2-1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.