Campionate

"Vreau cadou un superscudetto"

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Chiar în ziua în care aniversează o vîrstă rotundă, Ronaldinho ar putea sărbători trecerea pe primul loc cu Milan, după mai bine de 16 luni. Dacă trupa lui Leonardo o bate azi pe Napoli, face rocada mare cu Inter, pe care o depăşeşte cu un punct. Starul brazilian şi-a dezvăluit într-un interviu din Gazzetta dello Sport planurile de viitor.


"Vreau să cîştig primul titlu de campion în Italia pe care vreau să i-l fac cadou si logodnicei mele Vanessa", mărturiseşte Dinho, pe care îl aşteaptă diseară o mare petrecere pregătită de fratele-impresar Roberto, mama Miguelina şi sora Daisy, de la care nu vor lipsi cei trei superbi cîini ai săi Negao, Radesh şi Valente.


Ronaldinho a mărturisit că nu va uita niciodată golurile marcate lui Real şi bucuria titlului mondial cucerit în 2002. "Dacă nu m-aş fi făcut fotbalist sigur eram cîntăreţ. Muzica e a doua mea viaţă. De mic idolul meu a fost Maradona. Apoi mi-a plăcut Gullit. Voiam să am părul ca el. Toată lumea era moartă după Van Basten, dar eu îl adoram pe Ruud".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.