Altele

De trei ori Hauswald

simone

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După victoriile de la sprint şi urmărire, Simone Hauswald s-a impus şi în proba de start în bloc de la etapa de Cupă Mondială desfăşurată la Oslo. Nemţoaica le-a întrecut pe Vita Semerenko şi Magdalena Neuner.

Graţie performanţei reuşite în Norvegia, Simone Hauswald se află pe prima poziţie în clasamentul specialităţii înainte de ultima cursă care va avea loc la Khanty-Mansiysk. Hauswald a trecut linia de sosire după 37:00.7 minute, deşi a ratat cîte o ţintă la primele două treceri prin poligon. Nemţoaica a fost urmată de Vita Semerenko care a avut o întîrziere de 14.7 secunde, chiar dacă a nimerit toate cele 20 de cartuşe.

Pe treapta a treia a podiumului a urcat lidera Cupei Mondială. Magdalena Neuner a avut o evoluţie excelentă la partea de fond. Chiar dacă a parcurs 450 m suplimentari, campioana olimpică a specialităţii a terminat cursa în 37:22.9 minute.

Ultima etapă a Cupei Mondiale se va desfăşura în Rusia, la Khanty-Mansiysk, unde vor avea loc probele de sprint, start în bloc şi ştafetă mixtă.

CLASAMENT START ÎN BLOC

1.Simone Hauswald, Germania, 198

2.Andrea Henkel, Germania, 169

3.Helena Jonsson, Suedia, 158

CLASAMENT GENERAL

1.Magdalena Neuner, Germania, 839

2.Simone Hauswald, Germania, 797

3.Helena Jonsson, Suedia, 744

 

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.