Liga 1

Borcea l-a desfiinţat pe Zicu: "Cere-te afară!" :X

Ianis Zicu, Zicu, Dinamo

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamovistul şi-a pierdut motivaţia la antrenamente fiindcă nu mai e titular, iar ieri a jucat lamentabil

Victoria de la Galaţi şi faptul că Dinamo rămîne cu şanse importante în lupta pentru titlul de campioană nu au putut evita declanşarea unui scandal la finalul partidei cu Oţelul. Ianis Zicu a fost luat în primire de Cristi Borcea pentru prestaţia extrem de slabă pe care a avut-o în ultimele 24 de minute ale meciului. "Eu, dacă aş fi în locul lui, m-aş da accidentat tot sezonul!", a tunat Borcea. Gazeta de duminică a scris că Zicu nu mai are nici un chef la antrenamente, fiind supărat că nu e titular.

Mijlocaşul nu a scăpat nici de criticile acţionarului Vasile Turcu, care l-a atacat şi pe Adrian Cristea. "Am jucat repriza a doua în şapte jucători! Este vorba de atitudine, cînd intri pe teren trebuie să joci, chiar dacă ai 2-0. Nu să stăm cu emoţii pînă în ultima clipă! Să-i întrebaţi pe Adrian Cristea şi pe Zicu de ce nu mai joacă! Probabil nu mai vor să stea la Dinamo. Nu ştiu ce vor, fiindcă au banii la zi, acolo sînt primii. Nu mai poţi păcăli fotbalul, ci trebuie să munceşti. Alexe aleargă de mănîncă pămîntul şi are un contract de mi-e şi ruşine să spun!", a spus Turcu.

"Zicu să se uite în oglindă mai întîi, apoi să vadă caseta meciului de la Galaţi. Să spună el dacă i-a plăcut cum a jucat!"
Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo

"Zicu, al doilea prinţ din echipă, o fi fost în grevă japoneză, dar e tînăr, trebuie să alerge. A avut aproape 30 de minute la dispoziţie şi nu ştiu dacă a cîştigat vreo minge"
Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.