Liga 1

Balaj a încins spiritele la Galaţi

Cristi Balaj, Balaj

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Centralul" băimărean a dat cu uşurinţă două penaltyuri şi nu l-a eliminat direct pe Andrei Cristea pentru un cot în figura unui adversar

Repriza secundă de la Galaţi a fost încinsă şi de deciziile lui Cristi Balaj. Băimăreanul a dat mai întîi un penalty pentru Dinamo la o fază în care micuţul Torje a căzut după un duel corp la corp cu Perendija. După 5 minute a pus mingea pe var şi-n celălalt careu pentru o ţinere de tricou abia sesizabilă a lui Moţi la Axente.

Deşi la ambele faze se găseşte acoperire regulamentară, impresia celor de pe stadion a fost că Balaj s-a pripit la lovitura de la 11 metri a dinamoviştilor, apoi s-a grăbit să-şi repare decizia.

Cristea joacă la Urziceni
Eroarea clară a "centralului" s-a consumat în minutul 81, cînd Andrei Cristea şi-a lovit un adversar cu cotul în figură, însă Balaj nu l-a eliminat direct, ci l-a trimis la vestiare pentru al doilea "galben".

Diferenţa este importantă. Golgeterul lui Dinamo va fi suspendat o singură etapă şi va sta în tribune la meciul de miercuri, cu CFR Cluj, în semifinalele Cupei. Dacă ar fi luat "roşu" direct, aşa cum se impunea, el n-ar fi putut juca două meciuri şi ar fi ratat şi derbyul din weekend-ul viitor, cu Unirea Urziceni. 

"N-a fost penalty la Moţi şi e păcat că un arbitru ca Balaj vrea să iasă în evidenţă"
Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo

"A fost vina mea pentru eliminare. Îmi pare rău că nu joc cu CFR Cluj"
Andrei Cristea, atacant Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.