Liga 1

Suporterii continuă protestele: "Becali, marş la Dinamo!"

Articol de Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Suporterii de la tribuna a II-a l-au huiduit pe Stoichiţă şi l-au contestat dur pe patron, pe care îl vor investitor în Ştefan cel Mare

Puţină lume aseară în Ghencea, însă proteste la adresa lui Becali mai multe decît oricînd. O parte a suporterilor Stelei care au stat la tribuna a II-a nici n-au aşteptat începutul partidei pentru a-l lua în vizor pe patronul echipei.

"Becali, pleacă din Ghencea!" a fost scandarea favorită, însă imediat ce au apărut şi echipele pe teren, s-au dezlănţuit. "Becali, marş la Dinamo!" s-a auzit din gura suporterilor, cei care au amendat faptul că Gigi Becali a făcut un pact de neagresiune cu Cristi Borcea, căruia îi spune "fin" de cînd a început returul.

Protestele au continuat pe întreaga durată a meciului, însă ţinta fanilor nu a fost doar Becali. Ei l-au huiduit copios şi pe Mihai Stoichiţă încă din momentul în care tehnicianul a ieşit de la cabine şi s-a îndreptat către banca de rezerve.

2 ani şi jumătate au trecut de cînd Steaua nu a mai învins-o pe Dinamo, mai exact din noiembrie 2007, cînd Neaga înscria pentru o victorie cu 1-0 în Ghencea

Şi jucătorii acuzaţi: "Vă bateţi joc de noi?"
Dacă pînă acum, Nicoliţă şi compania au fost parte neafectată în războiul dintre suporteri şi conducerea clubului, aseară ei au fost apostrofaţi de către fani. Mai mult, un banner imens afişat de Peluza Nord a făcut trimitere directă la modul în care a evoluat echipa în derby-ul cu Dinamo, pierdut cu 2-0. "Compromisul l-am făcut doar pentru voi. Să vă bateţi joc de noi?" a fost mesajul fanilor de la singura peluză deschisă publicului în Ghencea.

"Dacă fotbal nu jucaţi, voi din Ghencea să plecaţi!"
scandare a galeriei către jucătorii Stelei

Baciu şi Toja, cei mai huiduiţi
În momentul în care titularii şi rezervele Stelei de aseară au fost anunţaţi la staţia de amplificare a stadionului, doi dintre cei 18 de pe foaia de joc au fost fluieraţi de tot stadionul. Eugen Baciu şi Juan Toja au avut parte de fluierături, cei doi fiind găsiţi vinovaţi de fani pentru prestaţia slabă din derby-ul cu Dinamo.

Gigi interzice abonamentele!
Conflictul pe care îl are cu o parte a suporterilor l-a determinat pe Gigi Becali să ia încă o măsură fără preceden. "Din sezonul viitor nu vom mai vinde deloc abonamente, ca să nu mai aibă suporterii cu ce să mă dea pe mine în judecată şi apoi să cîştige şi să fiu obligat să-i primesc pe stadion", a declarat patronul. În actualul sezon, Steaua a vîndut în jur de 4.500 de abonamente, jumătate din cîte avea în sezonul 2006-2007.

"Huliganii contestatari încep să devină penibili. Unii oameni de la tribuna a doua mi-au spus că sînt ameninţaţi de ei să mă înjure şi mi-au cerut ajutorul să facă o contramanifestaţie"

Gigi Becali, patron Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.