Cupa Romaniei

Florin Bratu: "Dinamo e puternică, toată lumea să se teamă de noi!"

Articol de Ioana Mihalcea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul dinamovist Florin Bratu este încrezător în şansele alb-roşiilor de a se impune în faţa lui CFR Cluj în semifinalele Cupei României şi îi ia apărarea coechipierului său, Ianis Zicu, contestat de fani în urma prestaţiilor modeste din ultimul timp.

"Putem face faţă pe două fronturi, avem un lot valoros şi sîntem pregătiţi de orice. Dolha nu are nici o revanşă de luat, trebuie să uite meciul din campionat şi să se concentreze pe victorie. Jucăm acasă, avem fanii alături, e nevoie de atenţie pentru că nu avem voie să luăm gol.

Dacă primim gol, va fi dificil să mergem la Cluj să marcăm două sau trei goluri. Cupa e un obiectiv realizabil, mai avem un pas pînă la finală, iar noi sîntem puternici, toată lumea se teme de noi", a spus Bratu, referindu-se apoi la situaţia lui Zicu:

"E un jucător valoros, dar traversează o perioadă mai puţin fastă. Dacă i se va da credit, cred că-şi va reveni. Ianis are multe calităţi, dar e cu moralul la pămînt, ar avea nevoie de un gol marcat, de un meci bun, aşa poate să treacă peste apăsări".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.