Liga 1

Napoli: "Am luptat, am dorit să egalăm, dar n-am putut marca"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Nicolo Napoli a declarat, după înfrângerea suferită de Astra Ploieşti, scor 1-3, pe teren propriu, cu Poli Timişoara, că lipsa de experienţă a jucătorilor săi reprezintă cauza acestui rezultat.

"Am început practic jocul de la 0-2 pentru că am primit primele două goluri în începutul jocului. Este greu de remontat mai ales în condiţiile în care adversara e o echipă bună ca Poli Timişoara. Am redus din handicap şi am avut şansa de a egala, am avut reacţie, dar cine greşeşte plăteşte.

În repriza a doua s-au închis bine şi noi am încercat să-i punem în dificultate, însă lipsa noastră de experienţă şi viclenie s-a văzut încă o dată. Sunt mulţumit totuşi că echipa a luptat, a construit, a avut dorinţă şi şi-a creat multe ocazii", a spus antrenorul italian.

Napoli a adăugat că este dezamăgit de faptul că echipa sa a irosit o lovitură de la 11 metri în minutul 37, la scorul de 1-2 pentru oaspeţi: "Nu reproşez nimic arbitrajului, dar culmea primul penalti pe care l-am avut în acest campionat a fost unul cu ghinion pentru noi. Totuşi, ăsta este fotbalul, trebuie să continuăm cursa şi să rămânem în pluton".

Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.