Campionate

Balotelli: "La Londra a cîştigat echipa, nu Mourinho"

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Conflictul dintre atacantul de origine ghaneză şi tehnicianul lui Inter continuă cu un nou episod. Exclus din lot pentru deplasarea de la Palermo, după ce nu fusese convocat nici cu Chelsea, Balotelli i-a mai făcut o "aroganţă" portughezului.


Invitat în cadrul emisiunii de satiră "Striscia la notizia" difuzată pe Canale 5, Super Mario a îmbrăcat tricoul Milanului oferit de realizatori, care au vrut să ironizeze simpatia declarată a jucătorului pentru rivalii la titlu, a dezminţit că a cîntat imnul "rossonerilor" în vestiar şi apoi l-a "înţepat" pe antrenor: "De ce nu joc? Întrebaţi pe cine stă deasupra mea. Nu ştiu, probabil sînt mai buni alţii". Provocat apoi cu părerea că excluderea sa în meciul cu Chelsea a reprezentat cheia victoriei lui Mourinho, Balotelli a replicat furios: "Cine este cel care a cîştigat??? Care Mourinho? Echipa a învins!".


Impresarul Raiola a încercat azi să detensioneze atmosfera, spunînd că nu trebuie luate în serios cele spuse la respectiva emisiune satirică: "Totul a fost o glumă şi regret că cei de la 'Striscia la notizia' vor să profite de pe urma unui tînăr de 19 ani, care nu ştie ce consecinţe ar putea avea gesturile şi vorbele sale".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.