Liga 1

Manea crede că Renzo Rossi îl "lucrează"

Nicolae Manea, Renzo Rossi, Rapid

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Principalul" din Grant crede că managerul Renzo Rossi vrea să-l forţeze să-şi dea demisia pentru a-l putea aduce pe Novellino

Nicolae Manea nu se gîndeşte să demisioneze nici după al doilea eşec la rînd cu 0-1 şi spune că sînt persoane în club care nu-l mai vor, arătînd cu degetul spre Renzo Rossi. Manea îl acuză pe team-manager că vrea să scape de el pentru a-l putea instala pe banca tehnică pe Walter Novellino, cel care i-a urmărit pe viu pe rapidişti la meciul cu Poli Timişoara.

"Nu ştiu dacă Renzo vrea să mă «lucreze» sau nu. E treaba lui cu cine a venit la meciuri, pe cine a prezentat şi cui, dar nu mi se pare normal să se creeze o asemenea presiune în jurul meu. Nu ţin de scaun, i-am zis lui Copos să aducă pe altcineva în locul meu, dacă vrea", spus Manea la Telesport.

Rossi a replicat: "Nu există nici un conflict între noi, doar că unora le e frică şi de umbra lor. De ce oare eu sînt singurul care iese mereu în faţă şi neagă toate lucrurile care se spun pentru a destabiliza Rapidul?!".

"E exclus ca domnul Manea să plece! Avem încredere în el că poate redresa situaţia"
ION TABAN, preşedinte CA RAPID

"Am luat echipa într-o situaţie dificilă şi avem 38 de puncte. De ce să plec? Ce, s-a terminat campionatul? Ne revenim!"
NICOLAE MANEA, antrenor Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.