Cupa Romaniei

Ţălnar se teme ca jucătorii săi să nu se piardă azi: "Mi-e frică de voi!" :S

Cornel Talnar, Talnar, Dinamo

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul se teme ca jucătorii să nu clacheze în starea de euforie generală de la Dinamo

Roş-albii au avut ieri la prînz o oră şi jumătate de pregătire video a meciului cu CFR de diseară. N-a mai fost un filmuleţ de pe youtube, precum înaintea derby-ului cu Steaua, ci doar imagini din recenta întîlnire cu Oţelul (3-2) şi de la ultima confruntare cu ardelenii (2-2), din campionat. La un moment dat, jucătorii au strigat: "Nea Cornele, îi ştim pe de rost! Nu mai bine pui «Avatar»?". Rîsete pe înfundate, plus alte cîteva glume spuse şoptit.

Ţălnar a replicat prin a le face teorie fotbaliştilor, ca să nu-şi piardă capul după perioada ce a urmat victoriei cu Steaua. "Lăsaţi vrăjeala şi ţineţi-vă de muncă! Vă rog, fără excese! După 26 mai puteţi să faceţi ce vreţi, după ce se încheie campionatul! Vă duc eu atunci în cluburi dacă vă plac aşa mult. În acest moment, nu mă tem de Steaua, de Urziceni, de Cluj sau de Timişoara. Mi-e frică doar de voi, să nu vi se urce la cap!", le-a transmis tehnicianul jucătorilor.

"La Dinamo nu trebuie să fie carnavalul de la Rio! Ci doar concentrare, concentrare, concentrare. Suporterii au voie să petreacă, noi trebuie să fim atenţi permanent"
Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.