Handbal

"Naţionala" se pregăteşte la Buzău meciurile cu Ucraina

handbal

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Echipa naţională de handbal senioare a României va sosi, miercuri, la Buzău, acolo unde selecţionata lui Radu Voina va face pregătirea meciurilor cu Ucraina, din preliminariile CE 2010. Lotul României se va pregăti în Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău, dar este posibil ca unele antrenamente să se desfăşoare şi în Sala de la Rm. Sărat. 
Tot la Buzău, în intervalul 31 martie - 3 aprilie, vor avea loc şi două meciuri amicale ale lotului B de senioare ale României, cu echipa de tineret a României şi cu lotul B de senioare al Danemarcei. 
 Meciurile cu Ucraina se vor disputa în 31 martie, la Zaporoje şi la 3 aprilie la Buzău. În primele două jocuri susţinute în Grupa I a preliminariilor, România a învins Portugalia, cu 37-23 şi Elveţia, cu 39-18, fiind lider cu 4 puncte. Tot două victorii a obţinut şi Ucraina, care a învins cu 33-20 pe Elveţia şi cu 36-31 pe Portugalia, fiind pe locul doi, tot cu 4 puncte. 
Selecţionerul Radu Voina a convocat pentru stagiul de pregătire de la Buzău şi "dubla" cu Ucraina următorul lot: Paula Ungureanu, Mihaela Smedescu (ambele Oltchim Rm. Vâlcea) - portari, Iulia Puşcaşu, Oana Manea, Ionela Stanca, Ramona Maier, Adina Meiroşu, Cristina Neagu, Narcisa Lecuşanu, Patricia Vizitiu şi Valeria Beşe (toate Oltchim Rm. Vâlcea), Nicoleta Dincă, Florina Bârsan Chintoan (Jolidon Cluj), Ada Moldovan (Dunărea Brăila), Carmen Amariei (FCK Handbold), Cristina Vărzaru (Viborg HK) şi Aurelia Brădeanu (Gyor ETO). 

Sursa: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.