Campionate

Adriano, anchetat pentru că i-a făcut cadou o motocicletă mamei unui traficant de droguri :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul brazilian al echipei Flamengo, Adriano, este anchetat de poliţia locală, pentru că i-a făcut cadou mamei unui cunoscut traficant de droguri o motocicletă în valoare de aproximativ 20.000 de dolari, informează cotidianul As.

Potrivit poliţiei, jucătorul brazilian a achiziţionat în 2008 două motociclete, fiecare având o valoare de 35.000 de reali (19.673 de dolari).

Comisarul Jader Amaral a anunţat, miercuri, că Adriano va fi chemat la poliţie pentru a explica de ce i-a oferit una dintre motociclete Marlenei Pereira, mama lui Paulo Rogerio de Souza, cunoscut sub numele de "Mica" şi considerat de poliţie drept capul unei reţele de trafic de droguri în cartierul Chatuba.

Potrivit sursei citate, şi atacantul Vagner Love, coechipier cu Adriano la Flamengo, a fost audiat de poliţie, el negând că ar avea vreo legătură cu traficanţii de droguri, după ce a apărut într-o înregistrare video împreună cu câţiva bărbaţi înarmaţi. El a recunoscut totuşi că frecventează petreceri organizate în cartierele sărace (favelas), la care de obicei participă delincvenţi.

Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.