Cupa Romaniei

Turcu: "Haţegan ne poartă ghinion şi nu e nici corect! CFR e o echipă ajutată"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Acţionarul dinamovist Vasile Turcu acuză arbitrajul lui Ovidiu Haţegan, despre care spune că e pro CFR Cluj. Turcu îi critică pe trei dintre jucătorii dinamovişti şi speră ca în retur Dinamo să obţină calificarea în finală

"Am avut jucători accidentaţi, suspendaţi. Claudiu, Zicu, şi-au făcut treaba, dar e clar că Niculescu nu mai e vîrf, cu Marius Niculae în teren era altceva. Nu mai zic cu Andrei Cristea. La mijloc s-a jucat bine. Ne trebuie victorie neapărat la Cluj.

Pentru mine Haţegan e un arbitru care ne poartă ghinion şi nu e nici corect. Au fost întreruperi multe, totuşi e puţin pro CFR. Ne-au prins într-o zi mai proastă, nu am avut nici noroc, Kone şi N'Doye au ratat incredibil. Era cu poarta goală, putea da cu orice, de acolo nu se ratează. Dar am avut ghinion. E 1-1, nu e nimic pierdut, sperăm să facem un joc mai bun în retur. Nici ei n-au arătat mare lucru. Kone e un rupător mare de tot. L-a accidentat pe Scarlatache în minutul 80, e măcelar, unde sîntem aici? La măcelărie?

Haţegan nu vede nimic cînd ne sînt accidentaţi jucătorii. Clujul e o echipă ajutată, e clar. că sînt nişte interese, dar îi batem la Cluj", a spus Turcu la sport.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.