Liga 1

Ioan Taban: "Manea ne-a cerut o pauză, pînă luni se decide dacă mai rămîne!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele Rapidului, Ioan Taban, consideră că nu există motive să se ajungă la TAS cu judecarea cazului Varga - Bălan şi confirmă faptul că Nicolae Manea a cerut o pauză din partea conducerii pentru a se decide dacă demisionează sau nu.

"În cazul Varga - Bălan, e un tertip avocăţesc şi de aceea s-a amînat judecarea cazului legitimării celor doi jucători. Să vedem cine ajunge la TAS, dar problema e foarte simplă. O dată ce s-a renunţat la această contestare a valabilităţii dreptului de joc, trebuie să se judece foarte repede şi să se consemneze faptul că legitimarea a fost corectă", a explicat Taban la Contraatac, pe GSP TV, referindu-se apoi la situaţia lui Nicolae Manea:.

"Domnul Manea a solicitat o perioadă de cîteva zile în care să poată lua o decizie, e foarte supărat. I-am acordat o mică pauză, am convenit că el trebuie să rămînă în cadrul clubului indiferent în ce calitate. Va fi în tribună, doar e director tehnic şi de acolo va vedea ce se întîmplă în teren. Pînă luni vrem ca domnul Manea să se decidă, dar e normal să căutăm alternative pentru eventualitatea în care răspunsul e negativ.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.