Volei

Week-end plin de volei la NEPTUN TV!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 martie 2010

În acest week-end, iubitorii voleiului au ocazia să urmărească cele mai tari partide din cupele europene, dar şi din campionatul intern. Neptun TV, noua televiziune naţională, va transmite meciuri din Cupa CEV, Challenge Cup şi din turneul I al play-off-ului pentru locurile I-IV.

 

 

În Cupa CEV, în competiţia masculină, Naliko Masseik şi Copra Piacenza, echipe eliminate din Liga Campionilor vor juca împotriva formaţiilor Iskra Odintsovo şi Lanutti Cuneo. Sîmbătă, de la ora 17.00, se vor întîlni Piacenza şi Cuneo, în timp ce seara, de la ora 21.30, belgienii de la Masseik vor întîlni pe voleibaliştii de la Odintsovo. Duminică, de la 20.30, ai şansa să aflii cine ia cupa, numai la Neptun TV !

Favorita cîştigătoarei la Cupa Challenge, Perugia se află în luptă pentru trofeu alături fde Dukla Liberec, Mladost Zagreb şi SCC Berlin. Care dintre cele patru echipe vor ajunge în finală? Răspunsul e duminică, de la ora 17.30, în direct la Neptun TV !

În campionatul intern, se desfăşoară turneul I din play-off-ul pentru stabilirea ocupantelor locurilor 1-4. În competiţie, sunt agrenate Dinamo Bucureşti, Unirea Dej, Remat Zalău şi CVM Tomis Constanţa. Neptun TV transmite următoarele partide:

 

Vineri, ora 20.00, in direct: Remat Zalău-CVM Tomis Constanţa

Sîmbătă, ora 11.00, în premieră, Dinamo Bucureşti-Unirea Dej

Sîmbătă, ora 20.00, în direct, Dinamo Bucureşti-Remat Zalău

 

Sîmbătă, ora 23.00, în premieră, Unirea Dej-CVM Tomis Constanţa

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.