Campionate

Vezi ultimele noutăţi din fotbalul internaţional!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

ITALIA. Lippi rămîne selecţioner
Marcello Lippi e gata să semneze un nou contract, pînă-n 2012, cu federaţia italiană. Selecţionerul squadrei azzurra ar accepta oferta făcută de preşedintele Giancarlo Abete, după ce-a primit semnale că nu mai e dorit înapoi la Juventus. Abete l-a dorit pe Cesare Prandelli, însă acesta e tentat să-şi prelungească acordul cu Fiorentina pentru încă 5 ani.

ANGLIA. "Conduită necorespunzătoare"
Managerul lui Manchester City, Roberto Mancini, a fost pus sub acuzare de Federaţia engleză (FA) după încăierarea din finalul partidei cu Everton (0-2). Mancini a sărit la tehnicianul oaspeţilor, David Moyes, bănuind că ţine mingea pentru a trage de timp. Arbitrul Walton i-a expediat la vestiare pe ambii tehnicieni, dar FA îi reproşează doar italianului "conduita necorespunzătoare".

S-a "rupt" şi Carvalho!
Chelsea riscă să rămînă fără fundaşi. Mai nou s-a accidentat şi Ricardo Carvalho, victima unei rupturi de ligamente la gleznă în confruntarea cu Portsmouth (5-0). Portughezul va sta cel puţin o lună. Indisponibili mai sînt Ashley Cole, Jose Bosingwa şi Branislav Ivanovici.

GERMANIA. Supervizat de Lucescu
Ciprian Marica e anunţat titular la Stuttgart, azi, în derby-ul sudului cu Bayern Munchen, transmis în direct pe DigiSport Plus, de la ora 16:30. Autorul unei "duble" etapa trecută, cu Hannover '96 (2-0), "tricolorul" va fi supervizat din tribuna lui Allianz Arena de selecţionerul Răzvan Lucescu.

TURCIA. Internaţionali arestaţi
Fatih Akyel şi Arif Erdem au fost reţinuţi de Poliţia din Istanbul într-o acţiune de amploare declanşată contra mafiei pariurilor. Internaţionalul turc, care a evoluat şi la Mallorca, joacă în prezent la Kasimpasa, în timp ce Arif a activat 13 ani la Galatasaray, avînd 11 goluri marcate în 60 de selecţii la "naţională", iar acum e secund la Buyuksehir. În total, au fost arestate 50 de persoane acuzate că ar fi participat la aranjarea de partide.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.