Liga 1

Medieşenii, topiţi de Oţelul

Sergiu Costin, Costin, Oţelul Galaţi

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Galaţiul i-a băgat pe medieşeni în urna pentru retrogradare, după a patra victorie din retur obţinută în stil italian


Mediaşul clachează tocmai în momentele decisive. Aşa s-a întîmplat şi aseară împotriva Oţelului, cînd elevii lui Pustai au dat un nou recital al neputinţei şi lipsei de inspiraţie. Mai bine de o jumătate de oră s-au chinuit gazdele să răpună o defensivă italiană, croită de Dorinel în faţa careului lui Grahovac. Repriza s-a aprins după golul lui Costin, reluare cu capul din careu (36), şi a pîlpîit la două acţiuni ameţite ale medieşenilor, finalizate în decorul din spatele porţii gălăţene.

După pauză, medieşenii şi-au făcut harakiri în careul advers, Cigan reluînd slab din 14 metri (57). Hoban a prins o rachetă care a zguduit bara transversală (73), dar meciul s-a încheiat cu ratarea monumentală a lui Antal, reluare peste din 2 metri. Gaz Metan a intrat din nou în hora retrogradării, iar Dorinel răsuflă uşurat că seria neagră a echipei s-a încheiat cu o victorie italiană.


"Nu ne gîndim la cupele europene, ne preocupă doar următorul meci. Nu avem nici un secret, doar munca serioasă pe teren"
Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul

"Tudor e un arbitru foarte bun pentru oaspeţi, fluieră tot şi fragmentează jocul. Am luat cu duiumul cartonaşe, deşi nu sîntem o echipă agresivă"
Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.