Liga 1

Steaua a avut la Tîrgu Jiu cei mai slabi parametri de joc din Liga I

Articol de Dan Udrea, Ionuţ Iordache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cifrele roş-albaştrilor de la Tg. Jiu demonstrează că trupa din Ghencea a ajuns de rîsul României, la cîţiva parametri fiind mult sub cele mai slabe echipe din Liga I

Steaua aşteaptă ultimele meciuri din etapa a 24-a din fotoliul de lider al Ligii I, pe care îl împarte cu CFR, însă în Ghencea atmosfera e dintre cele mai proaste după meciul cu Pandurii. Jocul practicat de echipa lui Stoichiţă a scos la lumină toate lacunele din evoluţiile steliştilor, iar cifrele furnizate de firma italiană de monitorizare a meciurilor, DSP, demonstrează cîteva lucruri îngrozitoare pentru roş-albaştri.

Steaua are zero pe linie la aproape toţi parametrii, cel unde a bifat cele mai multe "reuşite" fiind al paselor greşite. În acest meci, Toja şi compania au stabilit un record negativ care este aproape imposibil de bătut. A ajuns cu mingea în posesie doar de 11 ori în careul adversarei în condiţiile în care media celei mai slabe echipe din Liga I la acest capitol, Unirea Alba Iulia, e mai mult decît dublă, 25 de mingi jucate în suprafaţa de pedeapsă a adversarei.

Apoi, Steaua a tras doar două şuturi pe spaţiul porţii, primul în minutul 5 şi cel de-al doilea după un minut, astfel că în restul de 84 de minute nu a trimis nici măcar o dată balonul pe spaţiul porţii apărate de Stanca.

15 este locul ocupat de Steaua la capitolul baloane jucate, cu o medie de 466, cu aproape 100 mai puţine decît liderul Poli Timişoara (555) şi cu doar 33 peste ultima clasată, Gloria Bistriţa


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.