Campionate

Roma bate pe Inter şi e doar la un punct de lider

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Trupa lui Ranieri a triumfat azi în marele derby de pe Olimpico cu Inter (2-1) şi a ajuns la o singură lungime de echipa lui Mourinho. Iar dacă Milan va cîştiga mîine epilogul rundei a 31-a cu Lazio, vor fi trei echipe doar într-un punct în lupta pentru scudetto.

 

Persecutată de ghinion, Inter a lovit de trei ori barele porţii lui Julio Sergio, de două ori Diego Milito şi o dată Samuel, şi n-a putut păstra remiza pe care acelaşi golgeter milanez Milito o adusese prin golul de la mijlocul reprizei secunde. Gafa lui Julio Cesar de la reuşita rapidă a lui De Rossi se uitase.

N-a fost însă de acord Toni. Atacantul împrumutat de la Bayern Munchen a lovit cu un penalty din mişcare şi Inter n-a mai revenit. Pe Olimpico a apărut şi Chivu, folosit doar din minutul 77 contra fostei echipe unde a evoluat între 2003 şi 2007. Fundaşul român era să nici nu prindă finalul, riscînd o eliminare la talpa pusă pe coapsa lui Toni. A scăpat cu cartonaş galben doar, arbitrul considerînd că n-a fost un gest voluntar.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.