Liga 1

Grigoraş: "Atacanţii mei au făcut un meci slab"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul echipei Politehnica Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat într-o conferinţă de presă că atacanţii săi au avut o evoluţie slabă în meciul de pe teren propriu cu Internaţional Curtea de Argeş, încheiat la egalitate, scor 0-0.

"Ne-am dorit prea mult victoria astăzi, dar, din păcatre, nu am reuşit să o obţinem. Am întâlnit o echipă arţăgoasă, care s-a luptat pentru fiecare minge. Chiar şi aşa, am avut trei ocazii mari la începutul meciului şi încă două la final, însă atacanţii mei au făcut un meci slab. I-am schimbat pe toţi din cauza randamentului.

Sunt extrem de afectat de acest rezultat, deoarece situaţia noastră e din ce în ce mai grea. Ne-am afundat şi mai mult şi nu ştiu ce este de făcut. Sper că ne vom putea revanşa faţă de fani la partida de la Piatra Neamţ şi doar cu o altfel de atitudine vom putea pleca de acolo cu puncte", a spus Grigoraş.

Întrebat despre evoluţia tot mai slabă a jucătorului Vlad Bujor, tehnicianul grupării ieşene a răspuns: "Cred că în ultima perioadă am vorbit mai mult cu Bujor decît cu fiul meu. E clar că e într-o scădere de formă şi sper să-şi revină cât mai repede. Astăzi, cu siguranţă nu ar fi fost titular dacă aş fi avut tot lotul valid.

Nu uitaţi că Bâlbă nu a mai jucat de foarte mult timp, iar Vali Badea a tras de el pentru că este accidentat. Nici Păun nu a făcut un meci strălucit, la fel ca şi Miclea, care a ratat două ocazii foarte mari pe final", a spus Grigoraş.

Sursa: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.