Stranieri

Marica e în vînă maximă: a dat golul victoriei pe Allianz Arena

Ciprian Marica, Marica, Stuttgart

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Tricolorul" i-a cîştigat Stuttgartului derby-ul cu Bayern de pe Allianz Arena, printr-un gol marcat în minutul 50

Antrenorul lui Bayern, Louis van Gaal, miza pe o victorie contra Stuttgartului pentru a intra cu dreptul în săptămînile "şocurilor" din Ligă, cu Manchester United (30 martie/7 aprilie), şi din Bundesliga, cu Schalke (3 aprilie) şi  cu Leverkusen (10 aprilie). Dar pe Ciprian Marica nu-l interesează socotelile tehnicianului olandez. "Tricolorul" traversează o perioadă excelentă, iar bavarezii au simţit-o ieri pe propria piele.

Sub privirile selecţionerului Răzvan Lucescu, Marica a plecat destul de timid în meci. A crescut însă pe măsura trecerii timpului şi în minutul 39 a avut golul în picior. Numai că "trasorul" său, din 7-8 metri, s-a dus pe lîngă vinclu. N-a egalat el, a făcut-o coechipierul Trasch, al cărui şut, deviat, l-a păcălit pe portarul Butt: 1-1.

În teren 72 de minute, românul a lovit decisiv imediat după pauză, cînd toată lumea aştepta un Bayern dezlănţuit, după introducerea lui Ribery şi a lui Robben. La centrarea lui Cacau, gazdele au impresia că mingea a depăşit linia porţii în aer, se uită la arbitru, dar îl pierd din vedere pe Marica, care marchează cu capul din 3 metri: 1-2.

6 goluri a adunat Marica în acest sezon de Bundesliga cu cel reuşit ieri la Munchen

Înscrie Tamaş!
Gabriel Tamaş i-a adus un punct lui West Bromwich, ieri, în deplasarea de la Reading (1-1). Integralist la oaspeţi, românul a egalat în minutul 86, reluînd în plasă, din apropiere, balonul revenit din bară la "capul" lui Jonas Olsson. A fost primul gol al ex-dinamovistului în tricoul lui West Bromwich, care s-a apropiat la un punct în clasament de liderul Newcastle.

Festival Lampard!
Chelsea a dat de pămînt cu Aston Villa, 7-1, într-un meci în care Frank Lampard a făcut ce-a vrut cu apărarea oaspeţilor. În mare formă, el a punctat de 4 ori, în două rînduri din penalty. Malouda, "dublă", şi Kalou au completat cea mai categorică victorie a albaştrilor din acest sezon. Chelsea mai reuşise un 5-0 cu Portsmouth, etapa trecută, şi un 7-2 cu Sunderland, în ianuarie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.