Liga 1

CFR a cîştigat la Braşov prin golul lui Bud » Cine-i mai opreşte?

Juan Culio, Cluio, CFR Cluj, Marius Măldărăşanu, Măldărăşanu, FC Braşov

Articol de Istvan Deak  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Clujul s-a impus sub Tîmpa şi s-a distanţat în fruntea clasamentului


Prilejul de a rămîne lideri i-a activat pe ardeleni, care aseară au controlat meciul fără prea mari probleme. Poate că firul partidei ar fi curs altfel dacă şutul din 4 metri al lui Cătălin Munteanu (11) n-ar fi ajuns la înălţimea nocturnei! În minutul 19, Bud i-a mulţumit lui Kone, care s-a distrat cu fundaşii adverşi, şi a înscris plasat.

A fost momentul în care Mandorlini a închis jocul, iar elevii săi au stat mai mult la pîndă. Aşa s-a strecurat Kone (30) printre apărătorii visători ai "stegarilor", dar şutul său doar l-a arcuit pe Dani Coman. Braşovul a pasat doar la mijloc, neavînd practic decît o ocazie importantă, şutul din lovitură liberă al lui Cristi Ionescu (68).

Acelaşi Kone putea închide meciul, dar Coman a fost pe fază (66). Mandorlini s-a mulţumit să conserve rezultatul şi a revenit la 4-1-3-2, sistemul perfect pentru amorţirea adversarului. Pe final, Kone, cel mai periculos om al oaspeţilor, a şutat din cinci metri, iar Coman s-a întins spectaculos salvînd onoarea Braşovului.


"La golul Clujului, la henţul lui Kone, arbitrul a procedat corect întrucît distanţa a fost foarte mică în momentul în care l-a lovit mingea în mînă. Plus că n-a existat intenţie"
Aron Huzu, fost preşedinte CCA





ŞTIRILE MECIULUI:

- Atacantul CFR-ului, Lacina Traore, nu a fost nici rezervă aseară, accidentîndu-se uşor înaintea partidei.
- Mandorlini a început cu cinci fundaşi. CFR nu a mai jucat în acest sistem din 2004-2005, cînd a promovat în Liga I cu Aurel Şunda antrenor.
- CFR a reuşit aseară prima victorie pe terenul Braşovului după 40 de ani. Cele două echipe se mai întîlniseră de 8 ori sub Tîmpa, clujenii pierzînd de două ori şi înregistrînd 6 remize.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.