Stranieri

Inter: "Roma ridica mingile după intrarea lui Chivu, ca să-l oblige să dea cu capul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dezamăgiţi după înfrîngerea cu Roma din weekend, oficialii Interului au acuzat la finalul întîlnirii lipsa de fair play a giallorosilor. Membri ai staff-ului tehnic al campioanei reclamă faptul că strategia abordată de adversari după intrarea în teren a lui Chivu s-a schimbat complet, urmărind să-l facă pe român să lovească mingea cu capul la aproape fiecare fază în care se apăra.

"Imediat cum a intrat Cristi, Roma a uitat tot ce jucase pînă atunci! Au început să înalţe toate mingile în careu, ştiau că băiatul abia revenise după o accidentare la craniu şi au încercat să profite", sînt acuzaţiile care vin din tabăra nerazzurrilor.

Legenda  Romei, Bruno Conti se apără şi spune că numai nişte minţi bolnave ar putea să creadă într-un asemenea scenariu:

"După meci am auzit lucruri care nu mi-au plăcut. Am fost mai buni şi cei de al Inter ar trebui să-şi scoată pălăriile în faţa noastră. Chivu e un om extraordinar, am vorbit cu el atît înaintea derby-ului, cît şi la finalul său. Prostiile care s-au spus despre tactica noastră nu puteau veni decît de pe banca lor tehnică. Din păcate, nu ştiu să piardă!".

Cristi Chivu a intrat pe teren în minutul 76 al confruntării de pe Olimpico în locul lui Motta, la scorul de 2-1 pentru Roma.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.