Auto

Cîștigă un tricou de colecție cu Ayrton Senna!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Automarket.ro îți oferă ocazia unică de a câștiga un tricou de colecție cu Ayrton Senna, unul dintre cei mai iubiți piloți din istoria Formulei 1.

În 2010 celebrăm 50 de ani de la nașterea lui Ayrton Senna printr-o serie limitată de tricouri dedicată triplului campion mondial. Pentru a avea șansa de a intra în posesia unui tricou de colecție cu Senna, tot ce trebuie să faci este să te înscrii în F1 Champ 2010, singurul manager de Formula 1 din România. După înscrierea în concurs, alcătuiește-ți un team de piloți și constructori pentru antrenamentele, calificările și cursa din cadrul Marelui Premiu al Malaeziei și poți câștiga unul dintre cele trei tricouri oferite în fiecare etapă de Formula 1 și alte 10 exemplare la finalul sezonului.

Pe lângă tricourile cu Ayrton Senna, cei mai buni manageri vor avea oportunitatea de a câștiga premii în bani și o excursie la Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei. Înscrie-te acum în F1 Champ pentru a puncta in cadrul cursei din Malaezia, de la sfârșitul acestei săptămâni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.