Liga 1

Ţălnar: "Mai aveam puţin şi scoteam mitraliera după meciul de la Urziceni"

Articol de Ioana Mihalcea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cornel Ţălnar recunoaşte că a fost foarte nervos după partida cu Unirea Urziceni, scor 4-4, în care echipa sa a fost egalată în minutul 90. Antrenorul lui Dinamo a povestit cum a trăit momentele de după partidă, dar şi ce i-a spus lui Emilian Dolha, după greşelile acestuia.

"Totul e sub control la Dinamo, mai puţin acele minute de final de joc. Eu mai aveam puţin şi scoteam mitraliera după meciul de la Urziceni, chiar le-am zis jucătorilor: «Dacă v-aş judeca, nici n-aş mai vorbi cu voi! V-aş împuşca pentru ce aţi făcut. Dar asta rămîne în vestiar, ne spălăm lucrurile în familie.

Eu zic lucrurilor pe nume, chiar dacă pe unii îi deranjează. Decît să-i perii şi să-i lucrez pe la spate, mai bine aşa. Cît voi sta aici, o zi, o lună, eu voi spune adevărul. Aşa am reuşit să-i aduc pe drumul cel drept şi ei au înţeles asta.
Sînt ardelean, cînd am plecat de acasă, mama mi-a zis să ţin minte cei 7 ani de acasă şi să nu mă schimb", a spus Ţălnar.

Tehnicianul dinamoviştilor a vorbit şi despre situaţia portarului Emilian Dolha: "Săracul Dolha, ce o fi în sufletul lui, amărăciune mare, dar eu i-am zis: «Măi, Ema, nu mai putem, ne luăm cîmpii, vorbim singuri, ajungem la Spitalul 9. Nu se poate aşa ceva! Cred totuşi că va trece peste şi-şi va reveni".

Despre partida cu Gaz Metan, Ţălnar a spus: "Cei de la Gaz Metan au 7 meciuri fără victorie, cu Dinamo toate echipele se mobilizează altfel. urmează 5 jocuri aparent uşoare, dar, de fapt, sînt mai grele decît derby-urile".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.