Liga Campionilor

Cesc Fabregas a marcat din penalty cu piciorul rupt!

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Arsenal şochează din nou. Fantastica revenire din meciul de aseară cu Barcelona (2-2) a fost desăvîrşită de căpitanul Fabregas, însă cu un preţ foarte scump. Mijlocaşul spaniol a tras echipa lui Arsene Wenger după el şi, deşi cu cîteva secunde mai devreme îşi rupsese piciorul drept, a egalat din penaltyul scos tot de el, cu acelaşi picior!


Cesc a terminat şchiopătînd turul "sferturilor" Ligii de pe Emirates şi practic a rămas în teren doar ca Arsenal să aibă un om în plus după eliminarea lui Puyol. De altfel, chiar la faza din minutul 85, fundaşul spaniol şi-a accidentat grav colegul de la echipa naţională, provocînd şi lovitura de la 11 metri.


Povesteşte chiar Fabregas în The Sun: "Mă tem că s-a rupt ceva. Am bătut tare penaltyul şi am mai făcut doar cîţiva paşi şi n-am mai putut să calc. Este tibia, care mi-a fost prinsă între picioarele lui Puyol în momentul în care am încercat să şutez. Pînă la penaly m-am simţit bine, deşi nu eram sută la sută refăcut. A fost însă un pariu pe care a meritat să-l fac, pentru că am trăit o experienţă uimitoare şi un meci fantastic pe care nu-l voi uita toată viaţa". Cesca rata oricum returul de pe "Camp Nou", din cauza "galbenului" acordat ieri de arbitrul Bussacca.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.