Ciclism

Alessandro Ballan: "Sper să fiu ignorat şi să cîştig Turul Flandrei"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Alessandro Ballan, singurul italian care s-a impus vreodată în Turul Flandrei, va încerca să repete performanţa din 2007, pentru a arăta seriozitatea cu care BMC vrea să se impună în plutonul mondial

Alessandro Ballan va fi înconjurat de cîteva nume grele în tentativa sa de a trece primul linia de sosire. Veteranul George Hincapie şi Marcus Burghardt vor încerca să îl conducă pe italian spre victorie, în ciuda faptului că forma de moment a rutierul în vîrstă de 30 de ani nu este cea mai reuşită. Italianul a suferit de un virus stomacal în Milano-Sanremo, a ratat puţin din pregătirea de primăvară, dar nu dezarmează.

"Mi-ar plăcea să reuşesc dubla în Turul Flandrei şi Paris-Roubaix. Nefiind unul dintre favoriţi, sper ca ceilalţi să mă ignore şi eu să pot să îi păcălesc. Sper să fiu printre protagonişti. Simt că am picioare puternice", a declarat Ballan.

Astăzi, rutierul italian a terminat Cele 3 zile din De Panne, clasamentul general fiind adjudecat de britanicul David Millar (Garmin). Turul Flandrei are loc duminică. Toate detaliile vor fi pe GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.