Liga 1

Cosmin Contra: "Antrenorii ne-au remontat după înfrîngerea cu FC Vaslui"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fundaşul echipei Poli Timişoara, Cosmin Contra, a declarat, joi, că antrenorii i-au remontat pe fotbaliştii formaţiei bănăţene după înfrângerea cu FC Vaslui, scor 0-1, pe teren propriu şi este convins că evoluţiile echipei vor creşte odată cu revenirea pe gazon a jucătorilor Răzvan Cociş şi Marian Cisovsky.

"După eşecul cu Vaslui, am stat cu băieţii şi am analizat acel meci. Deşi am jucat prost, am reuşit să ne creăm 5-6 ocazii mari de gol şi am ratat şi un penalty. Am avut şansa de a învinge Vasluiul la pas. Vina ne aparţine pentru faptul că am pierdut, indiferent de greşeala evidentă a arbitrului. Antrenorii au încercat să-i facă pe băieţi să-şi revină atît fizic, cît şi psihic. Din ce am văzut eu, au reuşit. Trebuie să fim mai concentraţi în meciurile viitoare, pentru că nimeni nu ne va ierta, chiar dacă vor mai fi greşeli de arbitraj", a spus Contra.

Fundaşul a mai afirmat că revenirile pe gazon ale lui Cociş şi Cisovsky, preconizate pentru săptămâna viitoare, vor aduce un plus în jocul echipei bănăţene: "Cociş va intra în pregătirea echipei săptămâna viitoare. El nu a jucat o perioadă bună meciuri oficiale şi trebuie băgat treptat în echipă. Din câte am înţeles, nu este refăcut complet, iar în această perioadă a campionatului, cu meciuri foarte disputate, riscă o recidivă, iar atunci l-am putea pierde pentru tot restul campionatului. La fel este şi situaţia lui Cisovsky, însă odată ce vor reveni cei doi jucători, Timişoara va creşte foarte mult ca nivel".

Sura: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.