Liga 1

Jackie Ionescu: "Steaua se menţine în lupta la titlu prin inteligenţa lui Stoichiţă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul antrenor timişorean Jacie Ionescu a comentat jocul echipelor din Bucureşti, respectiv al Unirii Urziceni, în acest retur, lăudînd evoluţiile formaţiei Dinamo.

"Steaua reuşeşte să se menţină în luptă pentru titlu prin inteligenţa lui Mihai Stoichiţă. Deşi are mulţi jucători care nu sînt de valoarea echipei din Ghencea. Dinamo are un joc foarte bine organizat, depinde foarte mult de jocul lui N'Doye. Rapidul este o echipă impersonală, şi-a pierdut personalitatea în iarnă, nu remarc nimic din jocul lor.

Urziceniul este echipa cea mai stabilă, chiar dacă nu a investit în jucători banii dinLigă. Plecarea lui Dan Petrescu şi înlocuirea lui cu Levy este de neobservat, antrenorul israelian este liniştit, pregăteşte bine echipa. MM este un manager de clasă, inteligent şi foarte uman, se vede asta din manifestările lui.

Dinamo a făcut pregătire pe pante pe traseu montan, acolo s-a încărcat echipa... Să nu îl subestimăm pe Ţălnar, părea la început un antrenor de vreme rea, dar a pus echipa pe linia de plutire. Dinamo joacă un fotbal valoros, dacă avea şi jucătorii din linia de fund valizi nu avea probleme să se bată la titlu", a spus Jackie Ionescu la Telesport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.