Campionate

Toţi ochii sînt aţintiţi asupra lui Sergio Canales

Articol de Cristina Negrilă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fără Sergio Ramos şi Xabi Alonso, suspendaţi, Real Madrid întîlneşte în această seară, de la ora 20:00, pe Racing Santander. Toţi ochii sînt îndreptaţi asupra lui tînărului de 19 ani Sergio Canales, jucătorul gazdelor care a semnat un contract pe 6 sezoane cu adversara de azi, iar din vară urmează să se mute la Madrid.

În tur, formaţia lui Pellegrini s-a impus cu 1-0, iar Racing Santander a acuzat arbitrajul, după ce Ramirez Dominguez, "centralul" partidei, a anulat un gol valabil al lui Sergio Canales.

Antrenorul lui Racing, Miguel Angel Portugal, spune că jucătorii săi sînt foarte motivaţi şi au resursele necesare pentru a produce surpriza contra Realului. "Nu va fi uşor, au un atac imprevizibil, trebuie să contracarăm jocul lor şi să-i supunem unei presiuni maxime, pentru a le face viaţa grea".

Despre Sergio Canales, Portugal a spus: "E un profesionist adevărat, orice jucător dă totul atunci cînd joacă împotriva unuia dintre granzi. Sergio vrea să cîştige în faţa Realului, dacă va avea ocazia să marcheze, o va face, iar dacă va rata şanse cu singuranţă nu va fi din cauza faptului că din vară e jucătorul Realului", a spus Portugal.

De partea cealaltă, Manuel Pellegrini, spune că se gîndeşte doar la această partidă, pe care o consideră dificilă: "Vreau să cîştigăm meciul cu Racing, e nevoie să avem un ritm bun al jocului pe toată durata partidei. Nu mă gîndesc la derby-ul cu Barcelona, titlul nu se va decide în acel meci".

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.