Liga 1

Puţini spectatori în retur la meciurile de Liga I. Tu de ce nu mai vii la stadion?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Deşi campionatul este mai strîns ca niciodată în acest sezon, numărul spectatorilor din acest retur de campionat este unul foarte mic, cea mai mare asistenţă la nivel de etapă înregistrîndu-se în etapa a doua din această primăvară.

Atunci s-au disputat partidele CFR Cluj - Steaua, Rapid - Unirea Urziceni, precum şi Universitatea Craiova - Gaz Metan, primul meci oficial al oltenilor pe stadionul din Turnu Severin, partide care au strîns nu mai puţin de 50.000 de spectatori.

CFR - Steaua este de altfel şi meciul cu cea mai mare asistenţă din acest retur, 20.714 spectatori, urmat de Universitatea Craiova - Poli Timişoara, la partida disputată sîmbătă, în ultima etapă, fiind prezenţi aproximativ
20.000 de oameni.

La polul opus, partida Astra - Poli Iaşi a adus în tribunele stadionului din Ploieşti numai 800 de microbişti. Un lucru îmbucurător este faptul că nici un meci din acest retur nu s-a disputat cu porţile închise.


5.500 este media spectatorilor care asistă la un meci de Liga I conform datelor înregistrate în acest retur


"De cînd eram mic, de cînd am venit prima oară la stadion,pe la 4-5 ani, nu am mai văzut un campionat atît de echilibrat precum cel actual"
Ilie Dumitrescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.