Liga 1

Valentin Iliev e comparat cu fostul căpital al naţionalei! "Popescu II"

Valentin Iliev, Iliev, Craiova

Articol de Alexandru Răducanu  —  marţi, 06 aprilie 2010

Bulgarul Iliev e omul momentului în Bănie. Şefii vor să-i prelungească angajamentul, colegii îl compară cu Gică Popescu

Opt etape în tricoul alb-albastru i-au trebuit stoperului Valentin Iliev (29 de ani) pentru a-i cuceri definitiv pe olteni. Internaţionalul bulgar venit liber de contract în iarnă e deja unul dintre liderii din vestiarul Craiovei şi e golgeterul echipei în retur cu două reuşite! Impresionat de "răutatea" stoperului, olandezul Mark Wotte i-a dat banderola de căpitan contra Timişoarei (1-2), iar bulgarul l-a răsplătit cu un gol brazilian, cu călcîiul.

Iliev a semnat cu Ştiinţa pe 6 luni şi pentru a nu-l pierde gratis la vară, oficialii olteni vor să activeze în această săptămînă clauza de prelungire pe încă un an a acordului. "Nu că Iliev e prietenul meu, dar de la Gică Popescu încoace Craiova nu a mai avut aşa jucător profesionist. Omul a ţinut post şase săptămîni, cînd va reveni la carne va mînca din adversari! S-a adaptat excelent la Craiova pentru că m-a avut pe mine aici", a explicat Eugen Trică, fost coechipier cu Iliev la ŢSKA şi omul care a intermediat aducerea lui în Bănie.

U Craiova. Adrian Mititelu a împrumutat 150.000 de euro de la bancă pentru a putea vira în conturi înainte de Paşte o parte din restanţele financiare pe care le are la jucători şi la angajaţi.
U Craiova. Wotte despre cartonaşul galben încasat de Mihai Costea, care-l face indisponibil pe atacant pentru deplasarea de la Alba Iulia: "Arbitrii din România lucrează cu cap. Haţegan ştia ce jucători avem la limita suspendării şi a acţionat în consecinţă!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.