Stranieri

Dorin Goian, în echipa celor mai slabi jucători din etapa a 32-a din Serie A

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fundaşul român Dorin Goian, care a evoluat pe toată durata meciului pierdut în deplasare, de Palermo la Catania (scor 0-2), a fost inclus, de site-ul goal.com, în echipa celor mai slabi jucători din etapa a XXXII-a a campionatul italian.

"Eroarea fundaşului român i-a făcut cadou lui Maxi Lopez primul gol în derbiul sicilian, iar încrederea i-a lipsit pe tot parcursul partidei", notează sursa italiană.

Golurile echipei din Catania la meciul de sâmbătă au fost marcate de Maxi Lopez, în minutele 14 şi 32. Goian a greşit grav la primul gol al gazdelor, după ce atacantul Maxi Lopez l-a deposedat pe fundaşul român la 30 de metri de poarta oaspeţilor şi a marcat.

Echipa celor mai slabi jucători din runda trecută din Serie A,
în opinia site-ului citat, este formată din următorii jucători: Federico Marchetti (Cagliari) - Santiago Morero (Chievo), Nicola Legrottaglie (Juventus), Dorin Goian (Palermo), Salvatore Lanna (Bologna) - Reginaldo (Siena), Andrea Pirlo (Milan), Fabio Liverani (Palermo), Francesco Modesto (Bologna) - Amauri (Juventus), Raffaele Palladino (Genoa).

Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.