Liga 1

Mihnea Ionescu: "Dacă se vor proba injuriile, N'Doye nu mai are viitor la Dinamo"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 06 aprilie 2010

Mihnea Ionescu, liderul galeriei lui Dinamo, spune că fanii roş-albi au ajuns la capătul răbdării în privinţa mijlocaşului Ousmane N'Doye.

"Întîmplător, de data asta  s-a prezentat exact ce s-a întîmplat. N'Doye a înjurat Dinamo, ştim de la jucători. Ce interes ar fi avut cineva să işte acest scandal dacă nu ar fi fost şi un sîmbure de adevăr?

Chiar şi fără să fi înjurat, conflictul ăsta creat de N'Doye e foarte grav cînd Dinamo încearcă să îşi adune forţele pentru a cîştiga titlul.

Dacă se vor proba aceste injurii, e clar că jucătorul nu mai are viitor la Dinamo. M-am consultat cu alţi fani, care doresc să nu existe astfel de abateri. E vinovat pentru conflictul pe care l-a iscat. A fost un jucător util, peste media echipei, cum ne place nouă, să alerge mai mult, să tragă la poartă, peste 30 de ani, suferă de inconstanţă în evoluţii.

Le-am spus acţionarilor să aducă preotul pe la stadion să sfinţească tot. Cred că ne urmăresc foarte multe blesteme de la campionatul din 2007, cînd s-au făcut multe compromisuri cu rivalii de moarte.

Cuvîntul mai multor jucători împotriva lui N'Doye e edificator, nu mai e nimic de spus. Va fi huiduit, cum e normal, dacă se va dovedi că a înjurat pe Dinamo. Acţionarii sper că vor avea suficient de multă clarviziune să nu-l mai bage în teren. Dacă în trecut am pus batista pe ţambal faţă de escapade ale lui Tamaş, manele pro-Steaua, cu Pulhac şi Torje, acum vedem că e extrem de nociv să nu luăm atitudine.

E evident că discursul lui N'Doye a fost dinainte pregătit. Forma de moment nu-l reclamă ca prioritate abslută pentru lotul lui Dinamo. Suporterii dinamovişti pot fi bănuiţi de foarte multe lucruri, dar nu de prostie. Jucătorii de la Dinamo s-au rugat de el în vestiar să nu-i mai tîrască prin scandaluri. Nu are cum să ne bucure să-l vedem prin ziarele de scandal", a spus liderul galeriei dinamoviste la "Premium Liga", de la GSP TV:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.