Liga 1

Pleşan accidentat, Tănase titular

Mihaita Plesan, Plesan, Steaua

Articol de Remus Răureanu, Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steaua a plecat la Bistriţa fără Mihăiţă, care suferă din cauza unor probleme musculare

Stoichiţă trebuie să se descurce azi, împotriva Bistriţei, fără mijlocaşii centrali titulari, Ovidiu Petre şi Pleşan. Primul e suspendat din cauza eliminării din partida cu Braşovul (1-0), iar Pleşan evită să mai forţeze încă o dată, după ce în runda precedentă a evoluat avînd probleme medicale. Staff-ul stelist se teme că olteanul riscă să facă o ruptură musculară dacă va continua să neglijeze contractura pe care o are, aşa că l-a lăsat la Bucureşti să facă recuperare.

Iar cu Tănase în centru
Din cauza absenţelor, "Lippi" va folosi împotriva Gloriei cuplul Tănase-Toja în centrul liniei mediane. Asta înseamnă că antrenorul ignoră criticile pe care le-a suportat recent pentru poziţia în care îl foloseşte pe fotbalistul adus de la Piteşti. Ilie Dumitrescu a fost ultimul care l-a contrazis pe Stoichiţă: "Mihai trebuie să înţeleagă o dată că locul lui Tănase nu e, în nici un caz, acela de mijlocaş central!".

0 meciuri are Steaua în acest sezon din Liga I cu cuplul Tănase-Toja titular la mijlocul terenului

26 de jucători a folosit Steaua în cele 25 de etape scurse din Liga I

"Steaua n-are şanse!"
Dumitru Dragomir n-o vede pe Steaua printre pretendentele la cîştigarea campionatului: "Titlul va ajunge la una dintre formaţiile: CFR, Urziceni, Dinamo şi Vaslui. De Steaua nu ştiu. Eu am spus echipele pe care le consider favorite". Preşedintele LPF a asistat vineri la Steaua-FC Braşov (1-0) şi i-a criticat şi atunci pe roş-albaştri: "M-a plictisit meciul".

"Cu cuţitul la os"
Preşedintele Jean Pădureanu încinge duelul dintre Gloria şi Steaua: "Fiecare are nevoie disperată de puncte, noi ca să ne salvăm, ei ca să cîştige campionatul. Vă spun sincer că pe noi ne-ar mulţumi, pînă la urmă, şi un egal". Căpitanul Coroian încearcă să-şi motiveze colegii: "Contra Stelei, fiecare are ocazia să se remarce, să-şi demonstreze valoarea, trebuie să profităm de oportunitatea asta!".

Antrenor-spectator
Mihai Stoichiţă îşi va conduce echipa din tribună astăzi, fiindcă ispăşeşte prima etapă de suspendare, din cele două pe care le-a primit pentru eliminarea din meciul cu FC Braşov. "Lippi" a fost trimis în tribună vinerea trecută fiindcă a protestat la o decizie a arbitrului Augustus Constantin. "Va fi un dezavantaj pentru echipă, dar băieţii trebuie să se descurce şi aşa!", a declarat Stoichiţă.

Dumitru Dragomir: "Tănase nu poate mai mult! El a fost umflat artificial, din moment ce nu are nici un meci bun pînă acum în campionat".
Mihai Stoichiţă a comentat declaraţia lui Şumudică, antrenorul Gloriei, care avertizase că ai lui "vor muri pe teren": "Bravo lor că au ambiţie, dar ca să cîştigi, trebuie să mai şi poţi".
Juan Culio, mijlocaşul argentinian de la CFR, o critică dur pe Steaua: "Am aţipit la meciurile lor din ultima vreme, au jucat foarte prost. Nu-i văd pe cei din Ghencea s-o bată pe Bistriţa!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.