Liga 1

Internautul Bonetti îl ironizează pe Turcu pe Facebook! :D

Dario Bonetti, Bonetti, Dinamo

Articol de Ioana Mihalcea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul cu care Dinamo a început campionatul păstrează legătura cu fanii pe Facebook, ironizîndu-l împreună cu aceştia pe Vasile Turcu

Dario Bonetti comunică frecvent pe Facebook cu fanii dinamovişti, care îi amintesc de "Minunea de la Liberec" sau de victoria din Ghencea (1-0). Unul dintre cele mai fierbinţi subiecte a fost cel legat de Vasile Turcu, iar italianul nu poate uita că a plecat de la Dinamo după un conflict cu acţionarul, în octombrie 2009, deşi rezultatele şi fanii erau de partea sa. 

Unul dintre suporterii din lista tehnicianului de 48 de ani a postat o poză cu Turcu, sub care a scris un comentariu acid la adresa acţionarului. Bonetti nu a rămas dator şi a postat şi el un mesaj, în limba engleză: "Cine este acest animal urît mirositor?!". O afirmaţie asemănătoare a mai avut peninsularul pe vremea cînd era antrenor în Ştefan cel Mare: "Am citit declaraţia lui Porcu... Porco... Cum se zice?! Aaa, Turcu, da, la el mă refer!". La scurt timp după această declaraţie, Bonetti a fost demis.

"Sper ca Dinamo să fie campioană"
Antrenorul are şi un grup special pe site-ul de socializare, unde fanii "cîinilor" îi transmit mesaje de genul "Respect, Mister! Îţi mulţumim pentru clipele memorabile de la Liberec! Eşti un mare antrenor!" sau "Steaua-Dinamo 0-1, antrenor Dario! Îţi mulţumim pentru acel meci, vrem să revii la Dinamo!". Italianul le-a răspuns suporterilor: "Pentru toţi fanii lui Dinamo: vă mulţumesc pentru susţinerea pe care mi-aţi arătat-o în timpul experienţei mele la voi. Sper că echipa va lua titlul în acest an! Cu respect, Dario".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.