Campionate

Preşedintele Federaţiei cere deschiderea unei noi anchete!

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fotbalul italian ar putea fi zguduit de o nouă explozie Calciopoli. Giancarlo Abete a avut ieri o întîlnire de o jumătate de oră cu procurorul federal Stefano Palazzi şi i-a cerut să facă lumină în noile interceptări telefonice publicate în ultimele zile de presă, luînd în calcul chiar deschiderea unei noi anchete şi declanşarea unui nou scandal de corupţie în care sînt iarăşi implicaţi arbitri.


"Vreau să fie totul clar", i-a spus preşedintele Federcalcio, cu trimitere la acuzaţiile grave ce li s-au adus recent lui Massimo Moratti şi Adriano Galliani, şefii de la Inter şi Milan. Marţea viitoare, cînd este un nou termen de judecată al procesului civil deschis la Napoli în cazul Calciopoli 1, pe masa lui Palazzi vor fi toate informaţiile apărute în ultimele zile şi apoi sînt şanse mari să se deschidă o anchetă.

Avocaţii lui Luciano Moggi, fostul director executiv al lui Juventus, care a plătit cel mai scump pentru Calciopoli 1, au anunţat că vor cere achizţionarea unei noi serii de 600 de convorbiri telefonice.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.