Liga 1

Încă un pas greşit pentru U Craiova. Oltenii au pierdut la Alba-Iulia

Articol de Dan Henegar  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Unirea Alba-Iulia s-a impus cu scorul de 2-0 în faţa Universităţii Craiova, una dintre contracandidatele la evitarea retrogradării. Golurile gazdelor au fost marcate de Selagea (69 din penalty, 71). Prima repriză s-a încheiat la egalitate, 0-0, dar a fost marcată de nu mai puţin de 7 cartonaşe galbene şi unul roşu arătate de "centralul" Alexandru Tudor. Ologu a fost eliminat pentru al doilea "galben" în prelungirile primei reprize (45+2).

N. Varga (2), Dina (27), Ologu (29, 54+2), Bruno (39), Dilevski (42) au fost avertizaţi în prima repriză, iar în a doua Alexandru Tudor a mai arătat 5 cartonaşe galbene: V. Bădoi (69), Poverlovici (76), Prepeliţă (80), Vitinha (80), Veljovici (90).

Din minutul 82, s-a restabilit egalitatea numerică pe teren, marcatorul "dublei" Ciprian Selagea s-a accidentat după un duel, acuzînd dureri la glezna stîngă. El a părăsit terenul şi a primit îngrijiri medicale.

Portarul gazdelor, Gabriel Rotaru, a fost un adevărat înger păzitor pentru buturile echipei sale, reuşind intervenţii senzaţionale în faţa jucătorilor Craiovei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.