Campionate

"Messi joacă o miuţă cu Iisus"

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După careul de aşi servit lui Arsenal, Leo Messi are lumea la picioare. Diego Maradona nu putea sta deoparte şi s-a înscris în corul lăudătorilor argentinianului. "E pe drumul cel bun ca să devină fotbalistul cel mai valoros din lume şi văd că are multă voinţă. De fapt, Leo joacă o miuţă cu Iisus", a declarat actualul selecţioner al Argentinei postului Radio Metro.


"El Pibe d'Oro" a mai povestit discuţia avută cu Messi în urmă cu cîteva săptămîni chiar la Barcelona: "I-am zis că eu deja am reuşit şi acum e rîndul lui să-şi facă o carieră şi la final vom vedea cine e cel mai bun din toate timpurile. Am vorbit două ore la un hotel, nu ştiu dacă i-am dat sfaturi, dar i-am povestit cum a fost începutul carierei mele. În fiecare duminică, va avea în faţă o altă provocare. Cum aş putea să nu fiu fericit dacă Messi ar cîştiga Mondialul? Aşa se va termina şi polemica eternă 'cine e mai bun Maradona sau Pele'. E foarte bine că Messi e argentinian şi toţi - brazilieni, nemţi, spanioli - vor trebui să admită că cel mai bun s-a născut în ţara mea".


Maradona are însă cîteva recomandări pentru Messi: "Trebuie să se autodepăşească în fiecare zi şi reuşeşte asta în cel mai bun mod. L-am văzut dormind, mîncînd şi jucîndu-se la Playstation. Nimeni nu-mi poate povesti lucruri greşite despre el. Toîi sîntem mulţumiţi de el". Diego nu l-a uitat nici pe Jose Mourinho, antrenorul cu care Messi se va duela in semifinalele Ligii: "E cel mai bun din lume. Este complet si de aceea il consider seful tehnicienilor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.