Stranieri

Marica: "Nu pot trăi fără gol"

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul român a povestit pentru ziarul "Stuttgarter Nachrichten" momentul de graţie prin care trece la Stuttgart: "Sper să continuu să înscriu. Sentimentul marcării unui gol este imposibil de descris. Ce simţi atunci nu poţi cumpăra cu toţi banii din lume. Nu pot trăi fără el", a răspuns Ciprian la provocarea reporterului 'Klinsmann zicea odată că bucuria golului e mai tare ca un orgasm'.


Marica n-a ocolit nici echipa naţională: "România e viaţa mea... cînd joc pentru naţională mă simt mereu ca un copil. M-am adaptat mai greu în Germania. Dar aici sînt mulţi oameni de calitate şi clubul a fost foarte răbdător cu mine aşteptînd să intru în formă. La Stuttgart mă simt ca acasă".


Nemţii de la Bild descoperiseră ieri secretul lui VfB, asociind revenirea extraordinară a şvabilor de la instalarea antrenorului Gross cu forma atacantului român. "Cînd marchează el, Stuttgart învinge întotdeauna. Cît de importante sînt golurile lui Marica o spun statisticile. De 13 ori a punctat în campionat, 12 victorii, cu Hannover reuşind o dublă. E garanţia triumfului".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.