Liga 1

Lăcătuş: "Meciul cu Urziceni nu e decisiv pentru cupele europene"

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Marius Lăcătuş vrea să cîştige meciul cu Urziceni, dar susţine că partida nu este decisivă pentru participarea galben-verzilor în cupele europene. "Este o confruntarea importantă fiindcă sînt puse în joc trei puncte. Întîlnim campioana, o formaţie disciplinată, agresivă şi cu experienţă internaţională, aşa că nu va fi o partidă uşoară. Avem totuşi avantajul că evoluăm pe teren propriu şi, dacă abordăm cu seriozitate, cu efort şi cu sacrificiu, ne putem aştepta la un rezultat pozitiv", a spus "Fiara".

Tehnicianul spune că nu se gîndeşte încă la partida din semifinalele Cupei României, cu FC Braşov. "Acum mă concentrez asupra meciului de mîine, cu Urziceni, şi nu este o întîlnire decisivă pentru participarea noastră în cupele europene. Nu tratăm diferit meciurile, ci încercăm să scoatem maximum din fiecare", a continuat Lăcătuş.

"Principalul" galben-verzilor consideră ccă se pune presiune pe formaţia sa. "Este o presiune creată  inutil, dar trebuie să rămînem cu picioarele pe pămînt. Nu trebuie să ţinem cont de tot ceea ce apare fiindcă trebuie să ducem lupta pînă la capăt şi să abordăm meciul cu maximă seriozitate ca la început", a spus "Fiara". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.