Media

Emisiunea Bizbazar cu Moise Guran va fi difuzată de luni până joi, de la ora 16.05, la Antena 3

Moise Guran

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Începând de luni,  12 aprilie, “Bizbazar cu Moise Guran”  va fi difuzată din nou zilnic, în timpul săptămânii, între orele 16.05-17.00

Realizată şi prezentată de jurnalistul Moise Guran, Bizbazar s-a impus ca o referinţă de bază în peisajul media din România, ca cel mai bun jurnal economic al zilei. Axat pe radiografia zilnică a situaţiei economice, pe prezentarea celor mai importante evenimente ale mediului de afaceri sau pe cele mai semnificative tranzacţii ale zilei, jurnalul economic revine la difuzarea cu frecvenţă zilnică, în special datorită solicitărilor publicului telespectator. 

Pe lângă prezentarea celor mai importante ştiri ale zilei din mediu economic, Moise Guran va realiza şi analize ale acestor fenomene economice, explicaţii ale principalele tendinţe din piaţă sau va concluziona cât de mult vor afecta aceste evenimente nivelul de trai al românilor.

Informaţii despre imobiliare, piaţa auto, bursă, piaţa forţei de muncă, bănci, dobânzi sau politici fiscale vor fi alte capitole importante ale emisiunii. Pentru persoanele ocupate, care nu pot urmari în timpul săptămânii ediţiile zilnice, sâmbăta între orele  22.00 -24.00 Antena3 va difuza o retrospectivă a celor mai importante informaţii ale săptămânii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.