Liga 1

Prunea: "Iancu a adus tot ce e urît în fotbal! E un final de campionat murdar!"

Articol de Ioana Mihalcea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Managerul sportiv al lui Dinamo, Florin Prunea, l-a atacat dur pe Marian Iancu într-o conferinţă de presă susţinută azi la stadionul din Ştefan cel Mare. Prunea consideră că acesta a făcut intenţionat pronosticul doi solist înainte de meciul lui Dinamo de la Tîrgu Jiu pentru a pune presiune pe arbitri, care au anulat eronat un gol al lui N'Doye, pentru un ofsaid inexistent.

"Aţi văzut ieri o execuţie în direct, pregătită, premeditată de anumite persoane cărora nu le-a ieşit pronosticul şi care aruncă noroi în munca tuturor.

El vrea să ia titlul oricum, chiar şi îngrădind dreptul la muncă al unor jucători care nu au nici vină. De-acum voi fi şi eu cu lupa pe el, mă aştept ca şi la meciul Ceahlăul-Timişoara să fie o executie în direct pentru că sînt puncte importante acolo.

Dinamo nu renunţă la obiective, ne vom juca şansa pînă la final. Nu am nici un război cu Timişoara, dar nu e normal ca acestui personaj să i se permită astfel de lucruri. Hoţul strigă hoţii! E echipa cu cele mai multe litigii.

Noi am avut un gol anulat la Tîrgu Jiu, dacă la meciul cu Universitatea Craiova arbitrul a fost pedepsit dur, aştept ca şi acum să fie la fel. Dacă nu, semnalul e clar. Greşeşti în favoarea lui Dinamo, eşti distrus, greşeşeti în defavoarea lui Dinamo şi nu sînt probleme, fluieri mai departe.

Nu cred că asistentul a avut ceva cu Dinamo, dar trebuie luate măsuri uniforme.

Marian Iancu a adus tot ce e mai urît în fotbal, trăieşte din scandaluri, diversiuni şi minciuni. Vii şi zici că eşti mare rapidist şi apoi conteşti pe toată lumea.

Dacă e protejat de LPF? Sînt relaţiile care sînt, ştiţi cine e conducător acolo, aşa că i se tolerează tot. Ce influenţă are Borcea cînd anul trecut s-a pierdut titlul din cauza arbitrilor şi în tur a fost la fel.

S-a dovedit că este un final murdar de campionat. Dinamo poatre lua titlul, dacă se va juca pe teren, împotriva celor care joacă murdar", a zis Prunea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.