Liga 1

Comisia de Disciplină a decis tot 0-3!

Articol de Alexandru Răducanu, Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Disciplina" a decis ieri ca rapidiştii să piardă meciul cu Poli la "masa verde", deoarece Varga şi Bălan nu au avut drept de joc

Speranţele Rapidului s-au spulberat. Comisia de Disciplină nu a avut milă de giuleşteni şi a decis că aceştia au greşit cînd i-au folosit pe Dacian Varga şi Tibi Bălan cu Timişoara. Verdictul? Bănăţenii au cîştigat cu 3-0, la "masa verde", partida pe care pe teren o pierduseră cu 0-1.

Alb-vişiniii au 48 de ore să facă recurs. Preşedintele CA Rapid, Ion Taban, a declarat: "Mă surprinde modul în care s-a judecat, membrii comisiei nici nu au ţinut cont de actele pe care le-am prezentat. Am pierdut pentru că s-a considerat că am fost rău intenţionaţi. Nu cedăm, luptăm în continuare".

Nu vor juca la Cluj
Chiar dacă s-a luat o decizie, cei doi fotbalişti nu au nici o şansă să evolueze mîine, cu CFR, deoarece legitimaţiile lor rămîn la LPF pînă la soluţionarea definitivă a cazului. "Sperăm ca săptămîna viitoare să găsim înţelegere şi să ni se returneze carnetele de joc pentru a-i putea folosi", a încheiat Taban.

Copos a mers la “Palat”
Copos a mers aseară la “Palatul” lui Becali, semn clar că alianţa lor chiar există. Patronii din Ghencea şi din Giuleşti s-au întîlnit ca să pună la cale strategia anti-Iancu. Întîlnirea lor a durat mai bine de o oră. Tot aseară, Andone a susţinut că o persoană din fotbal i-a garantat “că la TAS va rămîne 1-0 pentru
Rapid contra lui Poli”.

6 partide în Liga I au ratat pînă acum Varga şi Bălan din cauza contestaţiei depuse de Timişoara

"Îmi pare rău de Rapid, le urez succes la Lausanne!"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

"E o decizie care scrie istorie pentru fotbalul românesc"
Marian Iancu, preşedinte Poli Timişoara

"Decizia e aberantă, dau Liga în judecată!"
Dacian Varga, mijlocaş Rapid

Aliaţii Rapidului
- Gigi Becali, patron Steaua: "E cea mai mare măgărie din fotbalul românesc, LPF s-a făcut de rîs! Sînt scîrbit de obrăznicia lui Dragomir".
- Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo: "Sîntem alături de Rapid, Iancu va avea meci greu cu noi! Dacă se constată că s-a greşit, să plece toată comisia!".
- Adrian Porumboiu, patron Vaslui: "E o decizie mincinoasă şi nu cred că va rămîne aşa. Cunosc bine cazul, m-am interesat şi pot spune că e incorect ce s-a întîmplat".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.