Liga 1

Zicu: "Nu mai joc pe Dinamo"

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu   —  duminică, 11 aprilie 2010

Mijlocaşul a cedat psihic după conflictele cu fanii şi va mai evolua la meciurile de acasă doar în cazuri excepţionale





Din supertalent, noul Hagi şi omul care trebuia să facă diferenţa la Dinamo, Ianis Zicu a ajuns eternă rezervă, iar uneori nici n-a prins lotul în acest sezon. De aproape trei săptămîni, mijlocaşul de 26 de ani n-a mai atins mingea într-un meci oficial, ultima oară jucînd 20 de minute la Galaţi, cu Oţelul, pe 21 martie.



Ce se întîmplă cu Zicu? Apropiaţii lui spun că a cedat psihic în urma deselor contestări venite din partea suporterilor. Unul dintre acţionari a dezvăluit: "Ne-a cerut să nu mai evolueze deloc în partidele de pe teren propriu, pentru că nu mai suportă înjurăturile. Aşa că-l veţi vedea jucînd în Ştefan cel mare doar în cazuri de forţă majoră, adică să avem prea mulţi accidentaţi. Ar putea fi folosit doar în deplasare, dar parcă nici el nu mai are deloc tragere de inimă".



Zicu a cerut să fie lăsat să plece, însă preţul cerut de "cîini", un milion de euro, cam alungă ofertanţii. Singurele discuţii concrete sînt cu Poli Timişoara, unde Ianis ar putea ajunge din vară.





3 meciuri a jucat Zicu în această primăvară, din cele 10 ale lui Dinamo





"Prinţul", trecut în rezervă

Nici Adrian Cristea nu are o situaţie mai bună decît Zicu. A început titular în primele etape, cu Craiova şi cu Inter Curtea de Argeş, apoi a fost mai mult rezervă. "Şi el vrea să plece, să vedem ce facem din vară! Să găsim o modalitate prin care să-l transferăm pentru că nici nouă nu ne convine să-l plătim şi să nu ofere nimic în schimb", zic şefii. "Prinţul" a jucat 301 minute în 2010, fără să reuşească vreun gol sau vreo pasă decisivă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.