Liga 1

Lovitură de teatru: În 10 oameni, Urziceni a egalat la Vaslui la ultima fază!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Echipa lui Marius Lăcătuş, FC Vaslui, a fost egalată în minutul 5 de prelungiri în meciul de pe teren propriu, contra celor de la Unirea Urziceni. Golul moldovenilor a fost înscris de Serge Akakpo, în minutul 25, iar ialomiţenii au egalat prin Rusescu, după o centrare excelentă a lui Maftei

VIDEO / Vezi aici golul lui Akakpo!

VIDEO / Vezi golul lui Rusescu!

VIDEO / Vezi fazele controversate de la FC Vaslui - Unirea Urziceni 1-1

FC Vaslui ajunge la trei puncte în spatele liderului CFR Cluj, acumulînd 49 de puncte. CFR Cluj joacă duminică seara, de la 21:30, contra Rapidului!

În minutul 48, Nicu Epaminonda a fost eliminat pentru un atac dur asupra lui Wesley, fază la care arbitrul Haţegan i-a arătat direct cartonaşul roşu!

Incredibilul s-a produs pînă la urmă. Deşi era doar în 10 oameni, Unirea a egalat la ultima fază a meciului, prin Rusescu, care a reluat în poartă de la circa şase metri! Golul s-a marcat în minutul 94 şi 30 de secunde, deşi iniţiatl Haţegan arătase trei minute de prelungire. Centralul a considerat însă că meciul a fost oprit  de prea multe ori în cele trei minute suplimentare şi a mai prelungit partida cu încă două minute.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.