Liga 2

Stoichiţă: "Şi Steaua are un Messi!"

Articol de Remus Răureanu, Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

### Stoichiţă l-a monitorizat ieri pe "puştiul minune" al Stelei, Florentin Matei, şi spune că acesta seamănă cu starul argentinian

### Roş-albaştrii speră că în curînd vor putea miza la prima echipă pe un puşti-minune, care impresionează acum la Steaua II



Florentin Matei e cel mai bine plătit junior din ţară, cu un salariu lunar de 3.000 de euro! Steliştii îşi pun mari speranţe în el, iar Stoichiţă l-a urmărit 45 de minute ieri, în Steaua II - CSM Rm. Sărat, 3-0. Puştiul a fost pe teren în repriza a doua şi l-a impresionat pe "Lippi".

"Joacă fumos şi se aseamănă în mişcări cu Lionel. Sper să aibă puterea să ajungă precum fotbalistul Barcelonei. Deocamdată e prematur ca Florentin să facă pasul la prima echipă, dar el se află în vizorul nostru. Sînt foarte rari cei care joacă la 16 ani în prima ligă. Cînd mă gîndesc la acest gen de fotbalişti, îmi aduc aminte de Dobrin, Balaci şi Hagi", a spus Stoichiţă.

Messi debutase-n Ligă
Florentin Matei va împlini peste cîteva zile 17 ani. La vîrsta asta, Messi avea deja 7 meciuri în Primera Division, un gol şi debutase în Champions League. Cel mai probabil, Matei va ajunge la echipa mare a Stelei începînd din acestă vară. Un alt junior aproape de promovare este fundaşul stînga Toşca (18 ani).


"Matei are calităţi de fotbalist adevărat. Are o capacitate de efort ieşită din comun, plus un dribling în regim de viteză năucitor"
Ţiţi Dumitriu, director tehnic Steaua II

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.